Mokasíny, vždy se hodí mít alespoň jedny

Máte už v botníku některé z kožených či látkových mokasín? Pokud jste je zatím zavrhovali, pokračujte ve čtení. Přesvědčí Vás nejen jejich funkčnost ale také design na každý teplý den.

 

Mokasíny nejen formálnímu oufitu

V Looke máme řadu mokasín, které se skvěle hodí k formálnějšímu i každodennímu stylu. Pohodlně v nich vyrazíte do zaměstnání i na významnou událost. 

Tyto modely obvykle spojuje typický francouzský tvar s hladkou kůží, ozdobený páskem nebo prošitým svrškem. Hlavními přednostmi je jednoduché nazouvání. Mokasíny nemají šněrování a noha do nich příjemně v pluje. Díky otevřenému prostoru v oblasti nártů chodidlu lépe dýchá a proto na ně při letní schůzce nebo slavnosti nedáte dopustit.

Do kategorie
Mokasíny Looke - vždy se hodí mít alespoň jedny

Volnočasový styl a pohodlná chůze

Mokasíny jsou skvělou volbou také pro volný čas a každodenní nošení. Mají měkčenou stélku Looke, která se přizpůsobuje chodidlu a tím je vhodná na celodenní chůzi.

 

Mokasíny Looke - vždy se hodí mít alespoň jedny

Perforovaný a látkový svršek do teplých dnů

Obliba koženého svršku s perforací je v posledních letech na vzestupu. Tyto mokasíny nejen, že na noze díky výrazné perforaci vyniknout, ale především jsou příjemné na nošení v teplém počasí. K chodidlu se dostává více vzduchu a lépe tak dýchá. V oblibě jsou také modely, kde svršek tvoří pouze imitace děrování. Na povrchu je svršek perforovaný ale zevnitř je celokožený a nepropustný.

Mokasíny s látkovým svrškem jsou do teplého letního dne opravdu jasnou volbou. Měkký svršek se lehce přizpůsobuje tvaru chodidla a je proto velice pohodlný. Pata je u většiny modelů zpevněna kůží, aby obuv držela tvar a oporu při chůzi. Vnitřek mokasín tvoří měkčená stélka potažena komfortní kůží, s kterou se budete cítit pohodlně i po celodenním nošením.

Do kategorie

Obujte mokasíny Looke. Osobitý styl a maximální pohodlí.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz