Výroba Looke

logo-looke

Výroba Looke

Každý pár obuvi prochází celou řadou návrhů, přípravy, šití a dalších procesů, které spolu tvoří finální vzhled a vlastnosti Looke. Našim cílem je dopřát Vám, našim zákazníkům, nejen krásný vzhled a dlouhou životnost obuvi, ale především také pohodlí.

Looke výroba

Kůže, materiál za kterým stojíme

Looke výroba

Držíme procesy klasického řemesla

Looke výroba

Pohodlí je po nás na prvním místě

Výběr správného materiálu

Výběr materiálu nepodceňujeme. Kůži získáváme od známých a osvědčených dodavatelů, kterou ševci dále zpracovávají na samotné dílce boty. Dalším důležitým parametrem jsou kvalitní podešve, které Vám nepopraskají, budou lehké a zároveň optimálně zvolené ke každému modelu. Nejčastěji na Looke naleznete směs TPU, pryž nebo EVA. Posledním vhodně zvolený kousek jsou doplňky v podobě zipu, tkaniček, kovových cvočku nebo podšívek. Tyto kousky tvoří sice malou, ale podstatnou část celku. Každý malý krok je důležitý pro finální kvalitní botu.

Stélky & ševcovina

Většinu procesů při výrobě zůstává u poctivého řemesla ševců. Na Looke proto poznáte a můžete pozorovat detaily ruční práce. Každý kousek obuvi projde rukami několika ševců.  Téměř všechny jarní a celoroční modely jsou doplněny měkčenou stélkou, která se přizpůsobuje chodidlu. Měkčená výplň stélky je potažena kůží.

Všechny modely testujeme a zdokonalujeme tak, aby vydržely ve Vašem botníku co nejdéle. Neženeme se do nejnovějších trendů na úkor pohodlí. Proto pokud hledáte kvalitní, pohodlné a jednoduché kožené boty, jste u nás správně.

Pokačovat do nabídky obuvi

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz